Hvordan kan vi hjælpe?

Vi hjælper jer med at realisere jeres ambitioner


Vi har erfaring og viden om en lang række områder, når det kommer til udvikling af den offentlige sektor. Med vores erfaring i rygsækken, tager vi altid udgangspunkt i din virkelig og dine udfordringer, når vi skræddersyer løsninger. For os er det vigtigste, at løsningen passer til jeres målsætninger og behov.
Kontakt os gerne for en samtale om netop jeres behov.

Strategi

Har organisationen brug for nye strategier i en ny virkelighed? Vi kan hjælpe jer med alt fra facilitering af processer omkring udarbejdelse af nye relevante strategier til konkret implementering af strategierne i praksis. Vi tilbyder også nye øjne på eksisterende strategier.

Analyse og evaluering

Har organisationen brug for analyser af relevante områder for at sikre de bedst mulige dialog- og beslutningsgrundlag? Skal jeres faglige indsatser eller projekter evalueres? Eller jeres organisering? Vi hjælper jer ved at levere evaluering og analyse fra design til produkt – altid i tæt dialog med jer.

Fundraising

Har organisationen et ønske at sikre en strategisk og målrettet fundraising med fokus på prioriterede indsatsområder? Så tilbyder vi et fundraising abonnement på 6-12 måneder, hvor der både udarbejdes en strategi og sker konkret fundraising i forhold til strategien. Vi har aktuelt sikret kommuner hele 84 millioner kroner til faglige udviklingsprojekter lokalt.

Projektledelse

Har I brug for en professionel og kvalitetsbevidst projektleder til implementering af et vigtigt fagligt og organisatorisk projekt inden for den offentlige sektors velfærdsområder? Så står vi til rådighed med veluddannede projektledere med relevant erfaring. Alt fra 8 timer ugentligt og opefter, alt afhængigt af projektets omfang.

Kommunikation

Har organisationen brug for at videreudvikle sin interne eller eksterne kommunikation? Vi hjælper her med alt fra interne nyhedsbreve, videoer til ekstern branding af virksomheden. Vi kan ligeledes understøtte jer i pressehåndtering. Dette både i gode og udfordrende tider.

Innovation

Har organisationen brug for at tænke nyt – og udfordres hertil? Vi hjælper jer med at facilitere innovative processer, der får de gode idéer på banen- til gavn for jeres fremdrift.

Supplerende ydelser

  • Workshops – temadage – seminarer
  • Ledelsesudvikling – lederworkshops – sparringsforløb
  • Organisering – fra nyt design til implementering og evaluering
  • Rekruttering – få kvalificeret sparring omkring ansættelser

“Vi oplevede et samarbejde på et højt kompetenceniveau og alt blev leveret til de aftalte tider. Præcis kommunikation og gensidig tillid har præget vores samarbejde.”

Bo Smith, Områdeleder, Askov-Brørup ældreområde, Vejen Kommune

Realiser jeres ambitioner

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om jeres udfordringer og ambitioner, og hvordan vi kan hjælpe jer.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Danmark

Copyright © All Rights Reserved