Konsulenthuset Horslund

Den bedste løsning for jeres organisation


Konsulenthuset Horslund blev etableret i marts 2013 af Jens Henrik Horslund. Jens Henrik har ledelseserfaring på toplederniveau fra flere kommunale organisationer, ledelseserfaring fra det private arbejdsmarked samt mangeårig erfaring fra det kunstnerisk kreative område, både forretningsmæssigt og som udøvende. Dette giver samlet set en innovativ palet af tilgange og muligheder i forhold til at understøtte en relevant udvikling ud fra den enkelte kundes behov.

Konsulenthuset Horslund er landsdækkende, og har kunder i hele landet.

Relevant erfaring og uddannelse
Konsulenthuset Horslunds konsulenter har alle relevant erfaring fra den offentlige sektor. Dette enten som konsulenter, projektledere eller som ledere/chefer. Vi vægter uddannelse og videreuddannelse højt, hvorfor vores konsulenter naturligvis har en faglig relevant længerevarende uddannelse suppleret med eksempelvis projektlederuddannelse, HR-uddannelse, kommunikationsuddannelse og/eller lederuddannelse.

Vi vægter relevant praksiserfaring, relevant uddannelse samt relationelle kompetencer højt.

Konsulenthuset Horslund har tilknyttet et advisory board bestående af nuværende og tidligere direktører i offentlige og private virksomheder, der giver overordnet strategisk sparring og rådgivning omkring Konsulenthuset Horslunds videre udvikling.

Udvikling
Konsulenthuset Horslund fik i 2019 tildelt Børsens Gazelle.

Sammen mod nye
spændende mål

Vi håber, at næste gang I som offentlig organisation har brug for en kvalificeret og professionel konsulentydelse, vil kontakte os for et tilbud omkring, hvordan vi bedst understøtter jeres udvikling mod nye spændende mål.

Skal I have en abonnementsordning?

Konsulenthuset Horslund kan tilbyde kunderne en attraktiv abonnementsordning for konsulentydelser, såvel som et tilbud for en given og afgrænset opgave. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og finder sammen den bedste løsning for jeres organisation.

Mød os


Jens Henrik Horslund

Direktør/projektchef

30 74 40 81
jhh@konsulenthusethorslund.dk

Mette Storm Sonn

Chefkonsulent

30 74 83 30
mss@konsulenthusethorslund.dk

Kristina H. Jensen

Chefkonsulent

30 74 40 36
khj@konsulenthusethorslund.dk

Stine U. Maach

Projektassistent


sum@konsulenthusethorslund.dk

Nana Bach Poulsen

Projektassistent


nbp@konsulenthusethorslund.dk

Mød os i Innovatorium

Vi har kontor i Innovatorium i Herning, hvor I altid er velkommen til at kigge ud, til en uforpligtende dialog om jeres faglige og organisatoriske ambitioner. Vi kommer naturligvis også gerne ud og besøger jer.

Adresse

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Danmark

Copyright © All Rights Reserved